Jednotlivé firmy, vyrábějící doplňky výživy mají rádi „marketingové hry“ s procenty obsahu bílkovin, a často „zapomínají“ na 5%-ní obsah vlhkosti, který je v prášku přirozeně přítomen, a který lze v laboratořích „vysušit“. Tento (laboratorní) výsledek představuje koncentraci bílkovin, která má o 5 procent vyšší hodnotu, než je to v prášcích, které se ve skutečnosti dostanou k uživateli. Naše formule ZERO SUGAR / ZERO FAT ISOGREAT obsahuje skutečně vyšší koncentraci bílkovin než 90%. Dokážeme tak zajistit dokonalou bílkovinnou formuli s 90%-ním obsahem bílkovin. Navíc ISOGREAT neobsahuje tuky ani sacharidy (cukry), což znamená, že neobsahuje laktózu ani cholesterol. Tento kvalitní izolát mléčné syrovátky-který se připravuje kombinací příčné ultrafiltrace a příčné mikrofiltrace při nízkém tlaku a nízké teplotě – zabezpečuje obsah všech nezbytných aminokyselin a biologicky aktivních bílkovinných mikrofrakcí: beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, hovězí sérový albumin, imunoglobulin G, laktoferin a glykomakropeptidy. Bílkoviny přijaté ve stravě přispívají k zachování a růstu svalové hmoty ak udržování normálního stavu kostí. *
*Vědecky dokázané tvrzení povolené Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA)
Složení
Vanilla: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial Flavor (vanilla).
Raspberry: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, citric acid, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial Flavor (raspberry), Coloring (ponceau**).
Cappuccino: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial Flavor (cappuccino), Coloring (maltbrown).
Orange cream: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, Artificial Sweeteners (acesulfame-K, sucralose), Flavoring (orange), Coloring (Sunset yellow**).
Vanilla very berry: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combinationof cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial Flavors (vanilla cream, raspberry, wild berry), Coloring (carmiosine**, blue).
Strawberry: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial Flavor (strawberry), Coloring (red).